hondentrimmers Sint-Niklaas | De Knappe Vriend

Hondentrimmer Sint-Niklaas - De Knappe Vriend

Net als uzelf heeft uw trouwe viervoeter regelmatig professionele verzorging nodig. U wil enkel het beste voor uw lieve vriend en bent dan ook op zoek naar een trimsalon waar u uw hond eens echt kan laten verwennen. Ik ben Sara van hondentrimsalon De Knappe Vriend en al van kleins af heb ik een groot hart voor dieren. Het kon haast niet anders dan dat ik ook in mijn professionele carrière iets voor dieren wou betekenen. Dankzij mijn studies hondentrimmer aan het Centrum voor Afstandsonderwijs kon ik van mijn passie mijn beroep maken en dus opende ik een hondenkapsalon in Sint-Niklaas.

U kunt met uw kwispelende kameraad bij mij terecht voor algemene hondenverzorging zoals wassen, blazen, kammen, nagels knippen en reinigen van oren. In mijn hondenkapsalon wordt enkel gebruik van gemaakt van professionele hondenshampoo om de vacht van uw hond de allerbeste verzorging te kunnen geven.

Plukken, scheren of knippen? De vacht van een hond brengt vaak heel wat onderhoud met zich mee. Afhankelijk van het type vacht en de wens van de klant worden de haren in de juiste lengte geknipt of geschoren. Heeft uw hond een ruwe vacht, dan worden de haren pijnloos geplukt wanneer ze plukrijp zijn.

De Knappe Vriend

Vakgebieden: hondentrimmer

De Knappe Vriend contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar De Knappe Vriend. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.