hondentrimmers Moerbeke-Waas | De kWOEFfeur

Hondentrimmer Moerbeke-Waas - De kWOEFfeur

Bent u op zoek naar een gediplomeerd hondentrimmer om je metgezel een super verzorg- en verwenbeurt te geven?
​Dan bent u bij De kWOEFfeur, met een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding, aan het juiste adres! 

De kWOEFfeur is de zaak van Astrid Van Riet. Na haar studie en werk als chemisch laborante heeft zij beslist om voor haar geluk te kiezen. Dit leidde tot een beroep met honden, haar grote passie! Astrid heeft van kinds af aan al een grote aantrekking tot de beestjes gehad. Ze heeft nu zelf drie honden, een Amerikaanse Cocker Spaniël genaamd Chico (7j), een Engelse Cocker Spaniël genaamd Lewis (3j) en haar laatste aanwinst is een Amerikaanse Stafford die luistert naar de naam Pippa.

Na een jaarlange opleiding tot hondentrimmer met veel praktijkwerk en stage heeft ze het vak helemaal onder de knie. Ze maakt enkel gebruik van de beste materialen en kwalitatieve producten om jou hond er schitterend te doen uitzien én voelen!

Voor meer informatie over de aangeboden diensten en prijzen of om een afspraak te maken, neem gerust een kijkje op de website: www.dekwoeffeur.be

De kWOEFfeur

Vakgebieden: hondentrimmer

De kWOEFfeur contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar De kWOEFfeur. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.