hondentrimmers Stekene | De kWOEFfeur
hondentrimmers Stekene | De kWOEFfeur
hondentrimmers Stekene | De kWOEFfeur
hondentrimmers Stekene | De kWOEFfeur
hondentrimmers Stekene | De kWOEFfeur

Hondentrimmer Stekene - De kWOEFfeur

Bent u op zoek naar een gediplomeerd hondentrimmer om je metgezel een super verzorg- en verwenbeurt te geven?
​Dan bent u bij De kWOEFfeur, met een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding, aan het juiste adres! 

Hallo, mijn naam is Astrid. Ik ben een hele grote dierenvriend én trots baasje van 3 honden, 2 Cocker Spaniëls en een Duitse Dog, mijn oogappels!

Eigenlijk ben ik wetenschappelijk aangelegd. Ik studeerde af aan de AP Hogeschool als Farmaceutisch en Biologisch Laborante. Na enkele jaren werkervaring in deze branche bleek er toch écht iets te missen in mijn leven… Daarom nam ik de drastische beslissing om het labowerk achter me te laten en terug achter de schoolbank te kruipen. Ik volgde een opleiding tot hondentrimmer. Deze theoretische en praktijkgerichte opleiding met heel veel stage gaf mij de perfecte basis om mijn eigen trimsalon te openen in 2018. Intussen blijf ik me bijscholen om de best mogelijke verzorging aan jouw viervoeter te kunnen geven. 

Bij De kWOEFfeur staan kwaliteit en hondvriendelijkheid voorop! Je kan bij mij terecht voor de vachtspecifieke verzorging van alle honden, klein of groot. Je hond wordt behandeld alsof het mijn eigen hond is. Met heel veel liefde, geduld én enkel met de beste producten en materialen die op de markt zijn. 

Tot binnenkort!

Astrid - De kWOEFfeur.

Voor meer informatie over de aangeboden diensten en prijzen of om een afspraak te maken, neem gerust een kijkje op de website: www.dekwoeffeur.be

De kWOEFfeur

Vakgebieden: hondentrimmer

De kWOEFfeur contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar De kWOEFfeur. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.