Hondentrimmers

Hondentrimmer Lint - Grooming Jippie

Bij ons is elk hondje welkom!

Mijn missie is om honden van klein tot groot er op hun best te laten uitzien met een vachtverzorging die voor hun het meest ideaal is, rekening houdend met de vachtstructuur en het comfort van de hond.

Vanuit mijn opleiding hondentrimmer – gedragstrainer en vanuit mijn uitgebreide rassenkennis zorg ik ervoor dat uw hond op de correcte manier behandeld wordt, zodat zijn vacht zijn kwaliteiten kan behouden op vlak van water- en vuilafstotende eigenschappen, thermoregulerende eigenschappen en een natuurlijke glans behoudt. Dit doe ik door mijn passie en vaardigheden te combineren met de juiste uitrusting en producten. Het trimmen van honden vereist een erg goede kennis van zowel de vacht van elk ras als de materialen.

Ruwharige honden worden hier in het hondenkapsalon ook geplukt. Wanneer deze honden in de rui komen (een nieuwe laag vacht duwt letterlijk de oude, inmiddels dode vacht eruit), zitten de langste haren los en kan ik ze gewoon uitplukken. Doet dat pijn voor de honden? Nee, voor ruwharige honden doet het niet pijn, maar wel op voorwaarde dat ze echt plukrijp zijn en dat ze de vorige keer/keren niet zijn geschoren. Indien u niet zeker bent kunnen we een afspraak maken in het trimsalon om het samen even te analyseren.

Grooming Jippie

Vakgebieden: hondentrainer, hondentrimmer

Grooming Jippie contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Grooming Jippie. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.